22.7.2013

Kesäretki Aulangolla




Piti laittaa taas kolme kuvaa esille kun onnistuneita otoksia oli niin paljon samalta reissulta että ei oikein osannut valita.

A

6 kommenttia:

  1. Kadehdittava tilanne; kunpa olisikin niin monta hyvää kuvaa että olisi vaikeuksia valita... Älä huoli jos hyviä kuvia on paljon, voihan niitä säästellä myöhemminkin julkaistavaksi :).

    Alimmainen kuva on minun suosikkini. Siitä tulee niin kesäiltainen olo.

    VastaaPoista
  2. Oikein hienoja! Pitäisi itsekin aina silloin tällöin muistaa, että muitakin kuvasuhteita on olemassa kuin vain 3:2... :)

    VastaaPoista
  3. Kiitoksia kommenteista! Itsekin yritän nyt oikein tsempata että alkaisin käyttämään muitakin kuvasuhteita, osa tuntuu hyvinkin vierailta mutta neliön kanssa ollaan tultu jo aika tutuiksi.

    Alimmainen kuva on tosiaan illalla myöhään otettu. Onneksi avomies suostui kotimatkalla pysäyttämään auton, jotta minä pääsen kameran kanssa jonkun pellon laitaan kyykistelemään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuvausharrastuksen ymmärtävä kumppani on hyvä asia ;).

      Poista
  4. Hyvät neliörajaukset, tykkään! Itsekin tullut nyt neliömuodon kanssa pelleiltyä instagramvillityksen myötä, se on lopultansa aika jännä muoto sekin. Mahdollistaa uudenlaiset symmetriat ja leikkaukset. Itse tykkään portaikkokuvasta, siinä on hyvä syvyysvaikutelma, värimaailma ja graafisuus, kävisi seinätaulusta! :)

    VastaaPoista
  5. Hieno sarja ja piti itsekkin kokeilla 1:1 kuvasuhdetta, jotenkin on aina pysynyt vain 4:3 tai 3:2 kuvasuhteissa, kun on halunnut jättää kuvat helposti tulostettaviksi.

    VastaaPoista

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.