12.7.2013

Uusi kohtaa vanhan

Viimeinkin minäkin pääsen mukaan kuvailuun!


Moderni kohtaa perinteisen, liukuhihnatuote käsityön. Molemmilla silti sama tarkoitus, joten lienevätkö sittenkään vastakohdat?

4 kommenttia:

  1. Erilainen kuvakulma ja hyvä vastaus haasteeseen!

    Mitähän nämä 2 aitaa jättävät sisäpuolelleen? Onko toisella puolella iso tehdas ja toisella vanha kaunis puinen omakotitalo joka kohta jyrätään jonkun parkkipaikan tieltä..

    VastaaPoista
  2. Mahtavaa, hyvä aloitus :). Kuvakulma on virkistävän erilainen, vaikka vasemmanpuolisesta aidasta minulle tulikin mieleen heteka :D. Tuo vanha aita on kauniimpi, se on kiinnostava ja vahvan oloinen (ikään kuin se puskisi uutta aitaa). Vanha aita on parempi kuin pussillinen uusia!

    VastaaPoista
  3. Löytyvät aamulenkillä ihan kotikulmilta. Molemmat aidat rajaavat Kiillon laastitehdasta Lempäälässä. Vanha puinen aita rajaa sisääntulotietä ja modernimmanpuoleisesta käydään portin kautta laastitehtaalle. Samoilla mailla on paljon tuota vanhantyylistä riukuaitaa, josta hurjasti tykkään: olin katsellut sitä jo pari päivää, kun satuin huomaamaan tuon liitoskohdan ja mieleen tuli heti kuvahaaste :)

    VastaaPoista
  4. Hieno aloitus ja kuvaan tuli todellakin onnistunut kuvakulma. Nuo vanhat aidat on kyllä upeita, mutta ikävästi katoavaa kansanperinnettä. :(

    VastaaPoista

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.