17.6.2013

Queen of hearts

Vanhat pelikortit ovat minusta kiehtovia, siksi yksi niistä päätyi piirustelumalliksi. Hieman oli kynäily kankeaa, kun viime kerrasta on taas aikaa. Naamaa en koskaan saa näköiseksi, tästä tuli jotenkin nyrpeä.


Toteutettu lyijykynällä ja puuväreillä.

5 kommenttia:

  1. Vanhat pelikortit ovat tosiaan ihania, ja viehättävä piirustus.

    VastaaPoista
  2. MInä piirtelin joskus Jokereita, ne on pelikorteista hauskimpia. Näyttää nuorelta kuningattarelta, josta tuli mieleeni että miltähän näyttäisi prinsessa pelikorteissa?

    VastaaPoista
  3. Milla: kiitos :). Nyt alkoi harmittaa etten napannut talteen saman pakan kunkkua ja solttua, siitä olisi saanut oikein perhepotretin.

    A: jokerit ovatkin hauskoja, minulla on yksi varastossa ihan vain sitä varten että se pitäisi joskus piirtää. Oli tosiaan tässä pakassa poikkeuksellisen nuoren näköisiä kuningattaria, yleensä olen nähnyt vähän vanhempia ja mammamaisempia. Prinsessa voisi olla hyvä lisä peruspakkaan, ehkä sillä saisi vähän blingiä ja pinkkiä peliin kuin peliin ;).

    VastaaPoista
  4. Sitten Mario sotilaaksi? :)

    Hieno kieltämättä, itse olen piirtänyt viimeksi niin kauan sitten, että pitäisi aloittaa lähes alusta. No ehkä se talo ja aurinko onnistuu yhä ja eläimillekkin tulee oikea määrä jalkoja. ;-)

    VastaaPoista
  5. Jalkojen oikea määrä on tärkeä asia ja siitä on hyvä aloittaa :).

    VastaaPoista

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.