3.6.2013

Jalalla koreasti

Tanssiryhmä L'Amusette esitti historiallisia
tansseja Tampereen Tallipihan kesäkauden avajaisissa.



Kuvahaasteen aiheena oli katutaide. Nyt ei olla kadulla, vaan pihalla, mutta julkisessa tilassa kuitenkin ja ulkosalla. Ja tanssi on taidetta, joten ehkä tämä hyväksytään.

4 kommenttia:

  1. Hyväksytään! Hauska yksityiskohta sukissa ja kuvauskorkeus on hauska, vähän sellainen kurkinko hameen alle - meininki.

    VastaaPoista
  2. Kuvakulma tekee minusta tästä erityisen sopivan haasteeseen, katutasosta kuvattu. Kuvakulma on muutenkin mielenkiintoinen.

    VastaaPoista
  3. Kuvakulma todellakin toimii, myös riittävän lähelle on uskallettu mennä. Nyt saa hetken miettiä mitä kuvassa tapahtuu, kauempaa kuvattuna se olisi auennut nopeammin ja näyttänyt todennäköisesti tylsälle.

    VastaaPoista
  4. Olin todella juuri niin lähellä kuin kuvasta voi päätellä, ei olisi tarvinnut kuin käsi ojentaa niin olisi helmoista saanut kiinni kun tanssijat ohi viilettivät :D. Ja kuvakulma valikoitui luonnollisesti sen mukaan että istuin maassa siinä kohtaa, johon roskakori loi pienen varjon paahtavan helteen keskelle. Paraatipaikalla, eturivin yleisönä ;).

    Näissä tanssijoiden upeissa asuissa olisi ollut paljon hienoja yksityiskohtia esiteltäväksi. Useita asuja kuvasinkin, mutta täällä halusin julkaista kuvan jossa kohde pysyy anonyyminä. (Ja minä olen kyllä kurkkinut noiden hameiden alle, siellä on melkoiset viritykset :D.)

    VastaaPoista

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.