23.8.2013

Kaupunkielämää





Hong Kong innosti kokeilemaan katukuvausta.


5 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia, kaikissa jotenkin erilainen tunnelma. Keskimmäinen kuva ei ensikatselulla tuntunut mukavalta, mutta mitä enemmän sitä katsoo, sitä hienompi se on. Siinä on vahva syvyysvaikutelma ja paljon pieniä yksityiskohtia.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kolmen kuvan sarja, joissa on tapahtumaa ja vilinää. Luo hyvän tunnelman.

    VastaaPoista
  3. Suurin osa kuvista tuli kyllä otettua "kamera roikkuu kaulasta ja räpsitän menemään" - tekniikalla. Hutejakin tuli, mutta muutama oikein onnistunut. Nämä tuli valittua sekin takia, että sarja käy kokoajan ihmistä lähemmäksi. Siellä kun paikat olivat lähes autioita ensimmäisen kuvan ostoskeskuksen tapaan ja sitten taas ihan kuhisevia pikkukatuja liikkeineen. Tuo lihakauppakin oli 30-31c ulkoilmassa.

    VastaaPoista
  4. Hyvä sarja on kyllä! Jos jotain pitäisi muuttaa, muuttaisin myös viimeisen kuvan kaksisävykuvaksi (oli se sävy mikä vaan). Ensimmäinen on mustavalko, toinen on seepia, mutta kolmas onkin värikuva.

    VastaaPoista
  5. Muistaakseni kokeilin tuota kolmattakin mustavalkoisena, mutta se ei vain minusta tuonut kuvaan mitään lisää. Täytyy kokeilla kotiin palatessa uudestaan, tällä kannettavalla ei kauheasti kuvia muokata.

    VastaaPoista

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.