4.5.2013

Aita

Ei ole kovinkaan omaperäistä vetää piikkilanka-aitakuvaa mustavalkoiseksi ja vanhan näköiseksi. Itse asiassa se on tylsää, ennalta-arvattavaa ja todella nähtyä. Mutta minkäs teet, minä pidän tästä juuri näin.


Kotikulmilta löytyi vankilamaisemaa.

6 kommenttia:

  1. Hmm... Mietin että näyttäisikö paremmalta pelkästään harmaan sävyillä, minun makuuni tuo ruskean sävy ei sovi joukkoon tai jokin siinä häiritsee minun silmää. Kyllä on selvä vankilan aita, josta on joku vanki paennut kun aidassa on selvä aukko!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kun kuvaa tarkemmin katsoo niin siinä on nähtävissä ruskean lisäksi myös sinisen sävyjä. Kokeilin kuvaa ihan mustavalkoisena, mutta jotenkin se lässähti. En ollut oikein tyytyväinen siihen, mutta en tosiaan ole itsekään ihan varma onko tämä oudonvärinenkään juuri se oikea vaihtoehto. Toisaalta se ärsyttää ja kiinnittää liikaa huomiota, toisaalta se miellyttää minua kovasti.

      Ja aidassa oli kyllä yksi oikein isokin aukko, siitä olisi hyvin mahtunut vähän isompikin vanki :D.

      Poista
  2. Mulla on outo tapa katsoa asioita :D Olin nimittäin ihan sitä mieltä, että aidassa on kiinni paistinlasta! Pitkään piti tuijottaa, että tajusin mikä se oikeasti on.

    VastaaPoista
  3. Hienosti tuo ruskeakin tuossa toimii, tulee ruoste mieleen ja sehän sopii vanhaan ja osin hajoneneseen aitaan. Mustavalkoisen sijaan kylmät värit olisivat varmaan toimineet myös kuvan tunnelman kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jostain syystä tähän vaan oli pakko saada hiukan synkeyttä, kun kuvauspäivä oli niin aurinkoinen ja mukava :D.

      Poista

Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan.